Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Smokey Bandit Bourbon Blend 10 kg

Bij deze smaak zijn Eik en Els toegevoegd aan onze Mountain Maple flavor. De mix van deze favoriete houtsoorten geeft een specifieke en...

22,95

visibility
shopping_cart

Smokey Bandit Smoked Hickory 10kg

De meest favoriete houtsoort in Amerika om te grillen, klaar om Nederland te veroveren. Ideaal voor alles wat gerookt kan worden, vanwege...

22,95

visibility
shopping_cart

THE LUMBERJACK WI-FI /bluetooth

Hét model van Smokey Bandit dat met hout wel raad weet! Uitgerust met grote laadbak voor de Smokey Pellets in een flavor naar keuze.

999,00

Barbecueën volgens de laatste trend doe je met een Smoker Grill of Barbecue. Geen Amerikaan neemt zichzelf nog serieus als vlees niet wordt gerookt. De Nederlandse barbecue liefhebber doet hier uiteraard niet voor onder. En waar rook is… is Smokey Bandit.

Betaalbare kwaliteit
Deze schurk onder de Smoker Barbecues zal binnen no time je beste vriend in barre tijden blijken. Smokey Bandit brengt roken met hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs een stap dichterbij jouw achtertuin. Maar wees gewaarschuwd: Dit is barbecueën voor pro’s!

Smokey Pellets
Smokey Bandit Smokers stoken op hout pellets in plaats van kolen of briketten. Deze Smokey Pellets zijn verkrijgbaar in negen exclusieve flavors, die ieder een unieke en verfijnde smaak meegeven aan elk gerecht.

Verfijnd en gezond koken
Door slow-cooking op een lage temperatuur in combinatie met rook wordt vlees geweldig mals met een fantastische smaak sensatie. Roken is bovendien de meest gezonde manier van barbecueën, aangezien het nagenoeg onmogelijk is om vlees te verbranden.

Gigantisch temperatuur bereik
Met een temperatuurbereik van 50 tot 230 graden kun je eindeloos variëren met te bereiden gerechten. De temperatuur is makkelijk te controleren dankzij het digitale display. Het is zelfs mogelijk een speciale pizzaoven in de barbecue op het rooster te plaatsen om een pizzaatje erin te schuiven.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.