Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Intex 28428NL PureSpa 6 Persoons Opblaasbare Spa

De Intex 28428NL PureSpa zorgt voor een ultieme spa beleving. Deze opblaasbare spa is geschikt voor 6 personen en is uiterst comfortabel.

649,00

visibility
shopping_cart

Intex 28430NL PureSpa 4-Persoons Opblaasbare Spa Navy

Tijdelijk met GRATIS 2 hoofdsteunen en een gave LED lamp!

749,00

visibility
shopping_cart

Intex 28432NL PureSpa 6-Persoons Opblaasbare Spa Navy

779,00

visibility
shopping_cart

Intex PureSpa 28426NL 4 Persoons Opblaasbare Spa

De Intex PureSpa 28426NL Opblaasbare Spa zorgt voor een ultieme spa beleving. Deze opblaasbare spa is geschikt voor 4 personen en is...

599,00

Intex beschikt over 3 verschillende opblaasbare bubbelbaden namelijk,
- Intex Pure Spa
- Intex Pure Spa Jet
- Intex Pure Spa Deluxe

Elk opblaasbaar bubbelbad van intex is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikken allemaal over een waterontharder en de bekende fiber tech technologie. Maar wat maakt de verschillend dan tussen de intex opblaasbare bubbelbaden. Hieronder zullen we dan de opblaasbare bubbelbaden van intex verglijken. 

Intex Pure Spa
De Intex Pure Spa is een opblaasbare spa die geschikt is voor 4 personen. De opblaasbare pure spa intex beschikt over 120 sterke massage bubbels en heeft een geintergreerde waterontharder. De Intex Pure Spa is er in 2 verschillende vormen te verkrijgen namelijk rond en octagon(achthoekig). De octagon versie bied ten opzichte van de ronde versie nog meer comfort als u er met meerdere personen in de opblaasbare jacuzzi bevind. De intex pure spa is voorzien van de Fiber-Tech technologie, hierdoor wordt de opblaasrand ondersteund door duizende verticale fiber draden waardoor de rand wel meerdere personen tegelijk kan dragen. 

Intex Pure Spa Jet
De Intex Pure Spa Jet is een opblaasbaar bubbelbad die niet voozien is van bubbels maar voorzien is van 4 krachtige massage jets. Je kunt deze jets vergelijken als u bijvoorbeeld in een vaste jaccuzi zit. De Intex Pure Spa Jet is in 2 verschillende versies verkrijgbaar. Je hebt de Intex Pure spa Jet met waterontharder en je hebt een intex Pure spa Jet met waterontharder en zoutwatersysteem. De versie met zoutwatersysteem zorgt ervoor dat u slechts een bepaalde hoeveelheid zout in uw water te hoeven gooien en daarna bent u geheel onderhoudsvrij. Het opblaasbaar bubbelbad Intex Pure Spa Jet heeft een mooie bruinachtige kleur die in elke tuin perfect zal staan. 
 

Intex Pure Spa Deluxe
De Intex Pure Spa Deluxe is het meest complete opblaasbaar bubbelbad wat je maar kan vinden op deze opblaasbare bubbelbaden markt. Een Intex Pure Spa Deluxe bubbelbad heeft namelijk 120 krachtige massage bubbels en 4 krachtige jets. Dit opblaasbaar bubbelbad is dus een combinatie van de Intex Pure Spa en de Intex Pure spa Jet. De Intex Pure Spa Deluxe is tevens ook nog voorzien van een waterontharder en een zoutwatersysteem. Deze combinatie van hoge comfort en toepassing van de nieuwste technieken in 1 opblaasbaar bubbelbad maakt deze Intex spa wel een topper onder de opblaasbare bubbelbaden. De Intex Pure Spa Deluxe is verkrijgbaar in een ronde vorm of een octagon(achthoekig) vorm verkrijgbaar en heeft een mooie zwarte/antraciete kleur. Deze versie van de intex spa is ook geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt ook over de fiber tech technologie.  

 


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.